RETURRÄTT

Du har full returrätt inom 14 dagar från det att varan kommit till utlämningsstället, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Kläder får provas, men ej användas. Retur- och bytesrätten gäller inte underkläder. Alla etiketter ska finnas kvar på varorna. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong. 

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Även orginalförpackning ska vara oskadd. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör, transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong.

Vi ser gärna att du uppger orsak till returen samt returnerar varan tillsammans med följesedeln (eller en kopia av följesdelen) detta påskyndar hanteringen utav din retur.

Du måste själv bekosta returporto (69kr). Använd retursedeln som är bifogad i paketet och följ instruktionerna vid en eventuell retur. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Sharpman åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur.
Vid byte, retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel.

Byte av vara: Om du vill byta varan så lägger du en ny beställning i vår webbshop. Du som kund bekostar själv kostnaden för frakt (69kr) och eventuell retufrakt (69kr). 

Ångerfrist och meddelande

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från Sharpman har du därför enligt distans och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot den. Du måste dock meddela vår kundtjänst detta, på webb@sharpman.se
För att snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge följande information:

  • ordernummer
  • titel på de produkter du vill returnera.

Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till kundens konto inom 30dagar. Om du har betalat via kort så återför vi pengarna till ditt konto eller om du har betalat via Konto så reglerar vi det mot ditt saldo.

Outlöst paket

Om du ej hämtar ut ditt paket blir du debiterad en kostnad på 199 kr.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabb leverans