Stäng

Sharpman Saddlery

Från 18/6 2019 har vi ingen inpassningstjänst som tidigare, MEN vi fortsätter med försäljning av sadlar och tillbehör i vår butik och webbshop. Vi arbetar på ett koncept för att kunna erbjuda mer service i samband med ert sadelköp, och ber att få återkomma med detta och vilket sortiment vi ska föra.

Sharpman Saddlery facebook och instagram kommer att stängas ner inom kort.

Följ oss istället på facebook "Sharpman" och instagram @sharpmansport

Detta gäller vid öppet köp:

Vid ett eventuellt återköp av sadeln skall erhållen värdecheck återlämnas. om värdechecken redan nyttjats, dras motsvarande belopp av vid återbetalning av sadel. 

Vid köp via webbshopen skickas värdechecken när tiden tiden för öppet köp har passerat. 

Sharpman ombesörjer kontakt med lev. vid ev. garantifel på sadeln.


   Valmöjligheter och efterservice

Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av sadlar till våra kunder. 
Vad betyder det?

Jo, att kunna välja fritt mellan modeller oavsett utformning, pris, märke gör oss säkra att kunna göra ett så bra jobb som möjligt, fritt från provisionsbaserad försäljning och påtryckningar. 

Vårt mål är att ha en så okomplicerad affär som möjligt så man kan ägna sig åt det man verkligen vill-nämligen att rida!
 


I nära samarbete med tillverkarna

Vi representerar ett antal olika sadelmärken och modeller för att få  en stor bredd som möjligt av både dressyrsadlar, hoppsadlar och allroundsadlar.  Detta för att kunna tillgodose varje ekipages specifika behov. Vi arbetar ständigt tillsammans med sadeltillverkare och leverantörer för att förbättra modeller eller ta fram modeller som saknas på den svenska marknaden.

Nedanstående märken är de vi idag har som sammarbetspartners, välkända märken som står för kvalitet och gediget hantverk med tillverkning i England, Italien och Frankrike.

Finansiering av ditt sadelköp

 

 

 

Vi kan stolt erbjuda mycket förmånliga delbetalningsmöjligheter via Svea Ekonomi, upp till och med 36 månader räntefritt utan kontantsinsats. Klicka på länken för att komma till Svea Self, fyll i ditt tänkta inköpsbelopp och välj Potentiella kampanjer för att se alla dina möjligheter!Våra sadlar

              

         

           

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabb leverans