SADELKÖP!

 

Nu erbjuder vi dig att komma till oss på Sharpman i Hogstad för att prova ut din sadel själv på vår fina gräsbana. Där kan du prova de sadlar vi har hemma i butiken. Vi har även sadelgjordar, stigläder, stigbyglar och sadelpaddar att låna ut för detta ändamål. Ta gärna med någon du känner som är kunnig, en vän, en tränare eller om du kanske t.o.m har kontakt med en inpassare som du har förtroende för och kan hjälpa dig.

 

Vill du hellre vara på din hemmaanläggning erbjuder vi utlåning av sadlar i 1-3 dagar (kontrakt finns för detta).

 

All utprovning sker på eget ansvar, vare sig du väljer att komma till oss eller att låna hem sadlar.

Valmöjligheter och efterservice

Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av sadlar till våra kunder. 
Vad betyder det?

Jo, att kunna välja fritt mellan modeller oavsett utformning, pris, märke gör oss säkra att kunna göra ett så bra jobb som möjligt, fritt från provisionsbaserad försäljning och påtryckningar. 

Vårt mål är att ha en så okomplicerad affär som möjligt så man kan ägna sig åt det man verkligen vill-nämligen att rida!
 


   
 

I nära samarbete med tillverkarna

Vi representerar ett antal olika sadelmärken och modeller för att få  en stor bredd som möjligt av både dressyrsadlar, hoppsadlar och allroundsadlar.  Detta för att kunna tillgodose varje ekipages specifika behov. Vi arbetar ständigt tillsammans med sadeltillverkare och leverantörer för att förbättra modeller eller ta fram modeller som saknas på den svenska marknaden.

Nedanstående märken är de vi idag har som sammarbetspartners, välkända märken som står för kvalitet och gediget hantverk med tillverkning i England, Italien och Frankrike.

Finansiering av ditt sadelköp

 

 

 

Vi kan stolt erbjuda mycket förmånliga delbetalningsmöjligheter via Svea Ekonomi, upp till och med 36 månader räntefritt utan kontantsinsats. Klicka på länken för att komma till Svea Self, fyll i ditt tänkta inköpsbelopp och välj Potentiella kampanjer för att se alla dina möjligheter!Sadlar vi saluför

 

Sadlar i vårt begagnade sortiment

              

                    

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabb leverans